Prijavite se na naš Newsletter i ostvarite 5% popusta na prvu kupovinu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 100 €
Prijavite se na naš Newsletter i ostvarite 5% popusta na prvu kupovinu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 100 €
Toranj važan za roditelje
Toranj važan za roditelje

Djetetova znatiželja i istraživački duh savršena su prilika da kroz igru, eksperimentiranje i istraživanje okoline razvijaju i motoričke vještine djeteta. Niz je koristi koje dijete razvija koristeći Toranj za učenje, a jedna od njih je i fizički razvoj. Sigurno penjanje je izvrsna aktivnost za razvoj snage, izdržljivosti, ravnoteže i koordinacije. Kroz penjanje, djeca koriste različite mišićne skupine, uključujući ruke, noge, trup i jezgru, što pridonosi razvoju mišića i motoričkih vještina. Također potiče kognitivni razvoj djeteta kroz rješavanje problema i planiranje pokreta.

Toranj za učenje snažno utječe na razvoj samopouzdanja koji je ključan za cjelokupni razvoj djeteta i ima dalekosežne posljedice na njihovu emocionalnu dobrobit, socijalne vještine i budući uspjeh u životu. Samopouzdanje pomaže djeci da razviju osjećaj vlastite vrijednosti, a djeca s visokim samopouzdanjem često su motiviranija i samostalnija.

Djeca s razvijenim samopouzdanjem često su emocionalno otpornija i bolje se nose sa stresom i izazovima života. Stoga je važno kontinuirano raditi na razvoju vještina kod djece, a aktivnosti uz roditelje snažno doprinose cjelokupnom razvoju djeteta.

Toranj važan za djecu
Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice pristajete na naše Uvjete poslovanja.
Opširnije
Želite popust?
Pretplatite se na naše obavijesti i ostvarite 5% popusta na prvu kupovinu
PRETPLATI ME
Prihvaćam Uvjete korištenja